söndag 20 januari 2008

Stabilt var ordet

5-1 borta mot AIK. Jo, det smakar mumma i munnen. Ännu lite bättre smakar det när man nås av nyheten av Växjö kvitterade och snodde 2 poäng av Västerås med blott fyra sekunder kvar av matchen. Tack och bock Kevin Marsh!! Nu skulle lyckan vara fullbordad om Nybro kunde skrälla i morgondagens match hemma mot Rögle. Då skulle tredjeplatsen bara vara sex poäng borta.

Tobbe gör "som vanligt" en kanoninsats mellan stolparna. Fredrik Davidsson fortsätter att skaffa enkla mål via tom kasse. Sami Ryhänen (0+3) och Magnus Gästrin (1+2) gör tre poäng var, annars en rakt igenom stabil laginsats. Nu blir det åka av mot Leksand i ett förhoppningsvis utsålt SkyCom.

Målen:
11.44 0 - 1 Andreas Lindahl (Mattias Wennerberg, Urban Omark) PP
19.22 0 - 2 Jussi Heikkinen (Sami Ryhänen, Mattias Wennerberg) PP
Paus
10.38 0 - 3 Niklas Strandberg (Fredrik Davidsson, Magnus Gästrin)
Paus
01.30 0 - 4 Magnus Gästrin (Daniel Olofsson, Sami Ryhänen)
05.43 1 - 4 Johan Adolfsson (Mikael Zettergren)
15.54 1 - 5 Fredrik Davidsson, (Sami Ryhänen, Magnus Gästrin)
Slut
Skott: 37-22 (10-8, 18-9,9-5)
Utv: AIK 8x2 min + 1x 10 min IFB 8x2 min + 1x10 min
Domare: Edqvist, Wolmer
Publik: ca 1 400

3 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt stabilt, nu lär det bli åka av mot Dalkarlarna...

Undrar om någon verkligen förstår hur djäkla viktig Tobbe är för löven? ..utan tvekan den viktigaste och det är ju sanlöst hur många matcher han vinner åt laget på egen hand, Micke du har det du gör...se till att signa Tobbe snarast!

Kul att Jussi fick hänga en kasse, sedan fortsätter Sami att producera...otroligt viktigt! Jag noterar att Sami för närvarande är den vassaste tekaren i Allsvenskan. Vackert så!

Anonym sa...

Tobbe är absolut den som räddar löven många, många gånger. Hoppas Micke får tummen ur och fixar och trixar lite så det blir en säsong till (minst) med Tobbe i kassen.

Anonym sa...

Tobbe måste bara stanna.

Google